Teamontwikkeling & teambuilding op Terschelling

Zoek jij een professionele teamcoach voor bedrijfstraining en teamontwikkeling? Kom naar Terschelling voor een inspirerende en vernieuwende aanpak voor jouw team. Samen met jouw team halen we het WAD op.

Het WAD ophalen

Het Wad ophalen met jouw team is voor ons een metafoor. Waar ga je voor en waar sta je voor. Het WAD van de organisatie en het team. In feite is je WAD een knipoog naar de WHY van Simon Sinek. Wij faciliteren teams om met elkaar op Terschelling hun fundament te verstevigen, reflecteren en verbeteren. Dit doen we met teamontwikkeltrajecten, retraites, teamcoaches en leiderschapstraining. Een reeks van sessies op het eiland waarin jouw team kijkt, voelt en hoort wat er nodig is om duurzame resultaten te halen. Verantwoordelijkheid te dragen met elkaar in de weerbarstige werkelijkheid van alledag.

Continu een ander tij

Van eb naar vloed. Sta met beide benen op het wad, loop erlangs, of zak er soms in. En wij lopen er ook wel eens dwarsdoorheen. Wij bieden jullie een onvergetelijke Terschelling-ervaring en een maatwerktraject. We combineren teamontwikkeling met unieke eilandelementen in het programma. Wil je met je team een meerdaags programma zoals een retraite of workation? Dat kan ook.

Contact

Wil je meer weten? We maken graag een afspraak met om te horen wat jullie nodig hebben om 'Het Wad op te halen.'

Karin Lodder – Bureau Basalt – 06 51155864

In samenwerking met: Liesbeth Meijer- Lucht | Bureau voor organisatieontwikkeling


Wij lopen verder waar anderen stil staan. Wij staan stil waar anderen door lopen.

Teambuilding op Terschelling: Uniek decor en voedingsbodem

Terschelling is het mooiste eiland van Nederland, vinden wij. Waar de natuur de cultuur al eeuwen voedt en het dagelijks ritme van het leven vormgeeft. Een eiland met de breedste stranden van Europa, een eiland met doorgewinterde dwarsdenkers.

In die natuur van Noordsvaarder tot en met het Amelander Gat komen jullie gegarandeerd tot nieuwe en duurzame inzichten. Geen vierkante gedachten door in een zaaltje te gaan zitten. De natuur is onze werkplek.
Wij faciliteren graag hier jullie ontwikkeling en groei, door met elkaar het WAD op te halen.

Unesco Werelderfgoed

Sinds juni 2009 behoort de Waddenzee tot UNESCO Werelderfgoed. Daarmee staat de Waddenzee op gelijke voet met wereldberoemde natuurgebieden als Yellowstone in de Verenigde Staten, het Great Barrier Reef in Australië en de Kilimanjaro in Tanzania.