Over Bureau Basalt

Daadwerkelijk verandering realiseren, dat is waar wij voor staan. Vanzelfsprekend, zoals eb en vloed, dringen wij door tot de kern van de opgave. Eerlijk en onomkeerbaar met respect voor ieder individu

Van korte interventies tot langlopende trajcten, wij zijn thuis op Terschelling en aan de Wal.

Basalt wordt gevormd door een netwerk van coaches, dagvoorzitters en trainers met bewezen staat van dienst in zowel profit- als non-profit organisaties.

Terschelling is het favoriete podium. Maar vanzelfsprekend zijn wij regelmatig op de locatie van de opdrachtgever aan de Wal.Over Basalt

Basalt is een gesteente, gehard. Stolling van lava. Basalt wordt gebruikt als fundament ter versteviging van dijken, zo ook langs de hele Waddendijk op Terschelling. Het water van de Waddenzee spoelt over de keien en trekt zich weer terug. Dit tweemaal daags onder invloed van eb en vloed. De beweging is iedere dag weer anders: kabbelend, springtij, storm.

Het basalt vormt de overgang van de elementen water, lucht en aarde: het eiland. Deze basiselementen bepalen dagelijks letterlijk en figuurlijk de beweging van het eiland, haar bewoners en bezoekers.

En zo kijken wij ook naar organisaties. Door te reageren en anticiperen op de vele invloeden van buiten en van binnen. Zo bouwen we samen aan een krachtige en succesvolle organisatie. Met als uitgangspunt jullie fundament, de mensen en de opgave. Het Basalt van de organisatie.

Visie

‘Organisatie’, het woord zegt het al: een bedrijf is een organisch samenspel van mensen, is continu in beweging. Om die beweging blijvend te inspireren en te voeden, zijn trainingen en reflecties noodzakelijk.

Basalt koerst u naar Terschelling als podium omdat daardoor uw mensen letterlijk en figuurlijk een andere wereld ervaren. Zo onstaat een andere invalshoek en meer verbinding. Terschelling brengt uw mensen naar een verrijkend niveau van kijken, handelen en beleven.

De authentieke kracht van het eiland heeft en geeft extra Impact.