Team van Bureau Basalt

Vier ervaren teamcoaches en trainers begeleiden Karin Lodder bij de vraagstukken van Bureau Basalts' opdrachtgevers. Zij hebben ieder een eigen expertise. Maak onderstaand kennis met hen!

Liesbeth Meijer

Het aardse, het stevige, het grondige verbinden aan perspectieven, het onzichtbare, en het luchtige. Complementair zijn, de krachten gebruiken en niets buitensluiten. Alles is er al. En dat op een eiland. Lucht | Bureau voor organisatieontwikkeling heeft dè samenwerking gevonden met Bureau Basalt.

Liesbeth is oprichter van Lucht. De stijl van Liesbeth laat zich het beste omschrijven als scherp, betrokken, inspirerend, creatief en intuïtief. Of ze nou werkt als organisatieadviseur, begeleider of (team)coach en mentor, of in een van de interimopdrachten.

“Ik hou ervan binnenuit beweging te creëren en te blijven staan wanneer lastige situaties zich voordoen in jezelf, team of organisatie. Samen werken om jullie Wad op te halen. En dat dan het liefste op maar vooral met Terschelling.”

Dorien Gruppelaar

Dorien begeleidt al jaren met veel plezier mensen en teams als organisatie/assessmentpsycholoog en (management)coach. Hierbij gaat het specifiek om samen het inzicht te vergroten van effectief en minder effectief gedrag. Ook persoonlijke dillema’s en de mogelijkheden om te groeien in kracht, eigen stijl en effectiviteit staan centraal In individuele trajecten of als intervisie voor individu en teams.Dorien heeft haar opleiding organisatiepsychologie aangevuld met diverse coachopleidingen. Haar ervaring en kennis van uiteenlopende methodieken gebruikt ze in trajecten. Steeds bepaalt ze wat het beste aan sluit.

Daarnaast werkt Dorien ook als ‘bokscoach’ waarbij zij het ‘praten over’ combineert met een (inter)actieve en inzichtelijke werkvorm. De ideale combinatie van beleving, inzichten en een unieke ervaring. Je gaat kennismaken met de sport maar vooral kennismaken met alles wat boksen je over jezelf en de ander kan laten zien.Dorien's aanpak is te typeren als laagdrempelig, analytisch & pragmatisch en positief. Ze geeft veel doorgroeiadvies.

Mireille Wiegman

Mireille is bewoner van Terschelling sinds 2014 en eigenaar van Ieders Plak . Zij heeft onder meer een trainingslocatie in West-Terschelling. Daarnaast is zij werkzaam als Project -Procesmanager.

Met hart en ziel, professioneel, direct en daadkrachtig zijn woorden die Mireille kenmerken. Ze combineert een zakelijke instelling en kijk met intuïtie voor het niet direct grijpbare, zichtbare maar vaak wel benoembare. Deze veelzijdigheid komt tot uitdrukking in alles wat zij onderneemt. Als Project-Procesmanager van complexe initiatieven tot ondernemer in het opzetten van Ieders Plak. In toezichthoudende functies en als trainer.

Mireille heeft mede vorm en inhoud gegeven aan de basis van waar Bureau Basalt nu staat. Mireille heeft haar focus verlegd naar interim opdrachten als Proces- Projectmanager. Daarnaast zet ze zich in bij opdrachtgevers van Bureau Basalt.


Paula Bakhuis

Paula is trainer en eigenaar van het communicatiebureau Parole . Ze is auteur van het boek Sterkte met je tumor! dat gaat over communicatie bij kanker. Daarnaast geeft zij workshops in communicatie bij kanker. Voor patiënten en hun naasten, zorgverleners of werkgevers. Paula maakt praten over kanker makkelijker en effectiever. Zo ontstaat wederzijds begrip en meer focus op herstel. Paula schrijft al 25 jaar over voeding en gezondheid en alles waar een mens beter van wordt.