Workation op Terschelling

Hybride werken is het nieuwe werken.

Ga met Bureau Basalt aan de slag met hybride werken tijdens een workation op Terschelling. Workations met teams, afdelingen of het hele bedrijf organiseren wij al enkele jaren op Terschelling. Het is een fraaie invulling van en aanvulling op het hybride werken.

Wat is een workation?

Een workation is een concept van deze tijd waarin de essenties van werk, teambuilding en vakantie effectief met elkaar samengaan. Het besef dat je gezamenlijk een beter resultaat neerzet als iedereen lekker in zijn of haar vel zit is daarvoor belangrijk. Het team kan zich focussen met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Een workation verhoogt de individuele productiviteit en de teameffectiviteit. Ook de betrokkenheid en loyaliteit naar de organisatie wordt groter. Bovendien verlaagt het stress.

Hoe werkt een workation op Terschelling?

Als bedrijf of organisatie huren jullie via Bureau Basalt een passende locatie voor een lang weekend, midweek of langere periode. Hoe lang een workation duurt is afhankelijk van de vraag- en doelstelling. Wat wil je met de workation bereiken? Dit heldere kader is belangrijk voor het succes.

Het hele team werkt onder begeleiding van Bureau Basalt op en rond de workationlocatie. Jullie maken ook breder gebruik van het eiland. Door eilandinspiratie die past bij jullie project, te ontspannen, te sporten en teamactiviteiten gericht op balans van lichaam en geest.

Als team werken jullie in een ontspannen en inspirerende omgeving én op een ontspannen en inspirerende manier. Jullie ontwikkelen verfrissende inzichten in jullie project, werk of team. Je verkent samen nieuwe manieren van werken die passen bij de uitdagingen van deze tijd.

Workation op Terschelling

Een workation verhoogt de productiviteit van team en individu!

Wanneer en voor wie is een workation geschikt?

Start van een project

Het projectteam stelt met elkaar de kaders vast, leert elkaar kennen, verkent gezamenlijk en diepgaand de inhoud. Een optimale start voor projecten met impact en omvang.

Hybride werken

Zelfsturing. Wat betekent dit voor jouw organisatie? Workation is een prachtig middel om de waarde en invulling van hybride werken en zelfsturing voor jullie organisatie helder te krijgen.

Trainee klas van organisaties

Start je met een groep trainees? De workation is geschikt als kennismaking met de organisatie en elkaar.

Toekomstig gepensioneerden

Het pensioen komt in zicht. De organisatie investeert in deze overgang en begeleidt mensen naar een zinvolle invulling na het pensioen.

Voorbeeld locaties workation Terschelling: