Karin Lodder

Initiatiefnemer van Bureau Basalt en Terschelling kenner is Karin Lodder.

Karin draagt bij aan het succes van organisaties vanuit de kracht van de verbinding die zij door alle lagen tot stand brengt. Verbinder pur sang.

Karin heeft 25 jaar ervaring in de aansturing van teams, business units en organisaties in profit en non-profit. Zij is ervaren toezichthouder in verschillende sectoren: financiële dienstverlening, woningcorporatie en kinderopvang. In die hoedanigheid is zij ervaringsdeskundige bij de ontwikkeling van Raden van Bestuur, directies en toezichthouders.

Karin is kunstenaar in het leggen van de verbinding van uw zakelijke doelen naar het eilander decor. De natuur en de cultuur.  

+31 6 51 155 864


     

Netwerk

Liesbeth Meijer. Het aardse, het stevige, het grondige verbinden met perspectieven, het onzichtbare, het luchtige. Complementair zijn, de krachten gebruiken en niets buitensluiten. Alles is er al. En dat op een eiland. Lucht | Bureau voor organisatieontwikkeling heeft dè samenwerking gevonden met Bureau Basalt.

Liesbeth is oprichter van Lucht. De stijl van Liesbeth laat zich het beste omschrijven als scherp, betrokken, inspirerend, creatief en intuïtief. Of ze nou werkt als organisatieadviseur, begeleider of (team)coach en mentor, of in een van de interimopdrachten.

“Ik hou ervan binnenuit beweging te creëren en te blijven staan wanneer lastige situaties zich voordoen in jezelf, team of organisatie. Samen werken om jullie Wad op te halen.

En dat dan het liefste op maar vooral met Terschelling.”

Mireille Wiegman. Eilandbewoner sinds 2014, eigenaar Ieders Plak oa trainingslocatie West-Terschelling en project procesmanager. iedersplak.nl

Met hart en ziel, professioneel, direct en daadkrachtig zijn woorden die Mireille kenmerken. Ze combineert een zakelijke instelling en kijk met intuïtie voor het niet direct grijpbare, zichtbare maar vaak wel benoembare. Deze veelzijdigheid komt tot uitdrukking in alles wat zij onderneemt. Als project- procesmanager van complexe initiatieven tot ondernemer in het opzetten van Ieders Plak. In toezichthoudende functies en als trainer.

Mireille heeft mede vorm en inhoud gegeven aan de basis van waar Bureau Basalt nu staat. Mireille heeft haar focus verlegd naar interim opdrachten als Proces- Projectmanager. Daarnaast is ze ook inzetbaar voor Bureau Basalt.


Dorien Gruppelaar. Houdt zich al jaren met veel plezier als organisatie/assessment psycholoog en ( management) coach bezig met het begeleiden van mensen en teams. Hierbij gaat het specifiek over het samen vergroten van inzicht in effectief en minder effectief gedrag, persoonlijke dillema’s en de mogelijkheden om te groeien in kracht, eigen stijl en effectiviteit. Dit kunnen individuele trajecten zijn maar zij werkt ook als intervisie begeleider en teamcoach.

Vanuit haar opleiding organisatie psychologie aangevuld met diverse coach opleidingen en ervaring kan zij in trajecten gebruik maken van uiteenlopende methodieken en kijkt zij per traject wat goed aansluit. Daarnaast werkt zij ook als ‘bokscoach’ waarbij zij het ‘praten over’ combineert met een (inter) actieve en inzichtelijke werkvorm die beleving, inzichten en een unieke ervaring biedt. Je gaat kennismaken met de sport maar vooral kennismaken met alles wat boksen je over jezelf en de ander kan laten zien.

Haar aanpak is te typeren als laagdrempelig, analytisch & pragmatisch en positief. Doorgroei advies

Paula Bakhuis (Parole Communicatie) is auteur van het boek Sterkte met je tumor! over communicatie bij kanker. Schrijft al 25 jaar over voeding en gezondheid en alles waar een mens beter van wordt.

Daarnaast geeft zij workshops in communicatie bij kanker. Voor patiënten en hun naasten, zorgverleners of werkgevers. Paula maakt praten over kanker makkelijker en effectiever. Zo ontstaat wederzijds begrip en meer focus op herstel.