Waarom Terschelling?

Stap op de boot! Voel je ver weg en ......... het is zó dichtbij.
Ervaar de schoonheid en de kracht van Terschelling

Terschelling ontrafelt, pelt af naar de kern en de essentie.
Terschelling ont-wikkelt mensen. Het eiland haalt het beste naar boven bij mensen en teams. Het wakkert het vuur weer aan. Blijvend. Een frisse wind creëert een heldere geest en laat jullie anders tegen bestaande zaken aankijken. Contact met het authentieke Terschellinger leven en de natuur verdiept de ervaring op ongekende wijze. Impact.

Bureau Basalt biedt unieke locaties voor zowel de vergaderingen en trainingen als de logies, gecombineerd met ontspanning.

Activiteiten op Terschelling

Vergaderen in een kerk, een bunker of een wrakkenmuseum. Met het team oesters en kokkels rapen op het Wad en daar gezamenlijk de maaltijd mee bereiden. Een programmering onder de unieke sterrenhemel van het eerste Dark Sky Park. Met Jeep, huifkar of strandbus naar het Amelander Gat of Noordsvaarder. Kitesurfen, strandzeilen, cd-opname in de studio van Hessel, excursie eilandbiologische bedrijven, niets is te gek!

Verblijf en overnachting

Van luxe hotel, tot pipo wagen. Van trekkershutten tot Terschellinger boerderij. Van kamperen bij de boer tot bruine vloot. Van een hotel in de duinen met uitzicht op Noordzee tot een sfeervolle locatie in de polder. We zoeken een accommodatie op Terschelling die past bij jullie programma en groep.