Het team van Bureau Basalt

Team van Bureau Basalt bestaat uit Karin Lodder en Mireille Wiegman. Karin en Mireille delen essentiële waarden en zijn professioneel uiterst complementair. Vanuit Basalt werken zij samen aan de verdere ontwikkeling van het aanbod om voor opdrachtgevers blijvend het verschil te maken. Beiden beschikken zij over netwerken van zowel partners als opdrachtgevers.

Karin Lodder

Initiatiefnemer van Bureau Basalt en Terschelling kenner is Karin Lodder.

Karin draagt bij aan het succes van organisaties vanuit de kracht van de verbinding die zij door alle lagen tot stand brengt. Als verbinder pur sang is ze de centrale factor in het netwerk Basalt op Terschelling.

Karin heeft 25 jaar ervaring in de aansturing van teams, business units en organisaties in profit en non-profit. Zij is tevens toezichthouder in verschillende sectoren: financiële dienstverlening, woningcorporatie en kinderopvang. In die hoedanigheid is zij ervaringsdeskundige bij de ontwikkeling van Raden van Bestuur, directies en toezichthouders.

Karin is kunstenaar in het leggen van de verbinding van uw zakelijke wensen en doelen naar het eilander decor.  

  +31 6 51 155 864    


         

Mireille Wiegman

Mede ondernemer in Bureau Basalt en eiland bewoner is Mireille Wiegman.

Mireille verbindt zich met de kern van vraagstukken en draagt van daaruit bij aan ontwikkeling van mens, organisatie, dorp, stad. Zij heeft 20 jaar ervaring als manager van grootschalige projecten voor de (semi-)overheid in binnen- en buitenland. Daarnaast is Mireille commissaris en toezichthouder. Zij opereert graag op het snijvlak tussen Raden van Toezicht en Raden van Bestuur om daar haar toegevoegde waarde te leveren.

Werken met Mireille is echt, direct, grensverleggend en uitdagend. Net zoals het eiland Terschelling.

In 2014 lieten Mireille en haar gezin Rotterdam achter zich en vestigden zich op Terschelling. Ze nam daar het initiatief voor Ieders Plak vanuit de wens iets waardevols toe te voegen aan het eiland.

  +31 6 12 968 304