Over Bureau Basalt

Daadwerkelijk verandering realiseren, dat is waar wij voor staan. Vanzelfsprekend, zoals eb en vloed, dringen wij door tot de kern van de opgave. Eerlijk en onomkeerbaar met respect voor ieder individu

Van korte interventies tot langlopende trajcten, wij zijn thuis op Terschelling en aan de Wal.

Basalt wordt gevormd door een netwerk van coaches,  dagvoorzitters en trainers met bewezen staat van dienst in zowel profit- als non-profit organisaties. 

o.a. Terschelling is podium van onze activiteiten.Over Basalt

Basalt is een gesteente, gehard. Stolling van lava. Basalt wordt gebruikt als fundament ter versteviging van dijken, zo ook langs de hele Waddendijk op Terschelling. Het water van de Waddenzee spoelt over de keien en trekt zich weer terug. Dit tweemaal daags onder invloed van eb en vloed. De beweging is iedere dag weer anders: kabbelend, springtij, storm.

Het basalt vormt de overgang van de elementen water, lucht en aarde: het eiland. Deze basiselementen bepalen dagelijks letterlijk en figuurlijk de beweging van het eiland, haar bewoners en bezoekers.

En zo kijken wij ook naar uw organisatie. Door te reageren en anticiperen op de vele invloeden van buiten en van binnen. Zo bouwen we samen met u aan een krachtige en succesvolle organisatie. Met als uitgangspunt uw fundament, uw basalt.

Visie

‘Organisatie’, het woord zegt het al: een bedrijf is een organisch samenspel van mensen, is continu in beweging. Om die beweging blijvend te inspireren en te voeden, zijn trainingen en reflecties noodzakelijk.

Basalt kiest voor o.a. Terschelling als podium omdat daardoor uw mensen letterlijk en figuurlijk een andere wereld ervaren. Zo onstaat een andere invalshoek en meer verbinding. Terschelling brengt uw mensen naar een verrijkend niveau van kijken, handelen en beleven.

De stille authentieke kracht van het eiland doet wat met uw mensen!